Baby Bump škola za trudnice nudi kontinuiranu podršku trudnicama uz pomoć stručnog kadra i ukrala je brojne simpatije. Odvija se u ciklusima i obuhvata fizičku, te teoretsku pripremu trudnica.

“Dolazak novorođenčeta je velika radost, ali za roditelje, naročito majku je i veliki izazov. Definitivno najveći izazov svake novopečene majke jeste dojenje. Zato ove radionice posvećujemo upravo dojenju sa savjetnicom za dojenje i otkrivamo im sve trikove koji budućim majkama mogu pomoći da olakšaju ovaj period i pomognu im da u što kraćem roku uspostave uspješnu laktaciju.”


Baby heandling je još jedna tema susreta, a odnosi se na ispravno postupanje pri svim aktivnostima s djetetom – njeno podizanje, spuštanje, previjanje,  hranjenje, držanje, nošenje i presvlačenje. Majke također uče kako pravilno nositi bebu u nosiljci, te kako je vezati u elastičnu maramu.

“Upoznajemo ih s raznim vrstama nosiljki i kako prepoznati ergonomski pravilnu nosiljku te na taj način im pomažemo da njihove šetnje učine ljepše, duže i ugodnije.”

Koliko god trudnoća bila blaženo stanje, ipak predstavlja težak i naporan period za tijelo i um žene. Zato trudnica mora imati kontinuiranu podršku okoline i družiti se s trudnicama, dijeliti s njima svoja iskustva i probleme. Buduće majke željno iščekuju sljedeće druženje, a kako je bilo na zadnjoj radionici pogledajte u galeriji.