Za više informacija preuzmite brošuru

 

Orthomol Vital sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih mikronutrijenata, vitamina, minerala, fitonutijenata i masnih kiselina koji će vas osvježiti i revitalizirati, te  omogućiti organizmu da efikasno podigne nivo energije.

SVE ŠTO TREBAŠ 
Za vitalnost. Pogotovo onda kada ti nije lako. 

Naš tempo života se stalno ubrzava. Užurbanost i nedostatav vremena postali su dio svakodnevnog života modernog društva. Izazovi slijede jedan za drugim, te osjećamo posljedice poput umora, prezasićenosti, nervoze, iscrpljenosti i stresa. Kada osjetite nedostatak energije, nemojte tražiti slatkiše, šoljicu kafe ili energetsko piće jer ćete se, nakon instant podizanja, osjećati još iscrpljenije. Kada naš nivo energije padne na minimum organizam troši zalihe minerala i vitamina što može uzrokovati oštećenja i bolesti. Specifična i uravnotežena kombinacija mikronutijenata može dopuniti prehranu naročito kada su pred nama izazovna vremena i kada nam nije lako. Na taj način tijelo dobiva neophodnu podršku potrebnu za suočavanje sa svakodnevnim naporima. 

Orthomol Vital je dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih mikronutrijenata, vitamina (vitamin A, D, E, K, C, B, riboflavin, tiamin, niacin, biotin), minerala (kalcij, magnezij, željezo, cink, bakar, mangan, selen, krom, molibden, jod), fitonutrijenata i masnih kiselina koji svakodnevnom primjenom omogućavaju organizmu da se lakše izbori sa efektima stresa, smanjuje umor i iscrpljenost. Pogodan je za primjenu kod žena i muškaraca koji su jako zauzeti i podvrgnuti stalnom mentalnom i fizičkom naporu i osjećaju nedostatak energije, čest umor, pospanost, napetost i razdražljivost. 

U jedinstvenom doziranju, bez kontraindikacija. Inovativne je formulacije zbog orthomolekularnog principa. Proizveden od kvalitetnih sirovina, na bazi znanstvenih israživanja. 

Dostupno pakovanje za 7, 14 i 30 dana u formi praha ili ready-to-go bočica. 

Obradujte tijelo poletnom energijom i pružite mu pomoć potrebnu da se izbori sa izazovima svakodnevnice, ubrzanog života i obavezama koje se ne mogu izbjeći. 

Za vitalnost. Pogotovo onda kada ti nije lako.