Za više informacija preuzmite brošuru.

 

Orthomol Natal je dodatak prehrani koju nudi opsežnu opskrbu svim mikronutijentima koje trudnice trebaju.

SVE ŠTO TREBAŠ 
Uvijek tu za tebe. Od samog početka. 

Orthomol Natal je dodatak prehrani koju nudi opsežnu opskrbu svim mikronutijentima koje trudnice trebaju.

Period prije trudnoće, trudnoća i dojenje spadaju među posebne periode života mnogih žena, pri čemu ishrana igra jednu od ključnih uloga, kako za fizičku dobrobit majke kroz sve faze trudnoće tako i za razvoj uma i tijela djeteta. Da bi metabolizam ispravno funkcionisao potrebno mu je više od 40 mikronutrijenata. Potreba za mikronutrijentima naročito je povećana u određenim stanjima tokom života, a unos istih se ne može postići modernom ishranom.  

Orthomol Natal pruža sveobuhvatnu njegu, od samog početka. Sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih mikronutrijenata, vitaminima, minerala, fitonutrijenata i masnih kiselina. Na primjer, folna kiselina doprinosi normalnom rastu tkiva majke tokom trudnoće, cink normalnoj plodnosti i reprodukciji, dok jod doprinosi normalnoj funkciji štitnjače, a time i kontroli nivoa majčinih hormona.  Za normalno formiranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina zaslužno je željezo. Magnezij doprinosi smanjenu umora i zamora, te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Unos dokozaheksaenske kiseline (DHA) od strane majke doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju njihova ploda, kao i dojenčeta… 

Orthomol Natal je pogodan za svakodnevnu primjenu, bez kontraindikacija. Inovativne je formulacije zbog orthomolekularnog principa. Proizveden od kvalitetnih sirovina, na bazi znanstvenih istraživanja. 

Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza u formi praha, s jednom kapsulom probiotika i 2 kapsule Omega -3 masne kiseline, vitamin E i elementi u tragovima. 

Bez laktoze i glutena. 

Kako se koristi Orthomol Natal?  
Pomiješajte prah u 150 – 200 ml vode ili voćnog soka. Popiti prije ili za vrijeme obroka zajedno s kapsulama iz vrećice, te kapsulom iz pakovanja (= dnevna porcija). 

Pomozite sebi i vašoj bebi – osigurajte kvalitetnu dopunu ishrani kada je to najpotrebnije.

Uvijek tu za tebe. Od samog početka.