Tuspas.ba je prva Online Booking platforma, sačinjena od web portala i mobilne aplikacije, koja olakšava korisnicima pretragu, pronalazak i rezervaciju svih ponuda za djecu (0 – 14 godina) i roditelje kao i buduće roditelje. TUSPAS.ba platforma kreativno je i efikasno rješenje za svakodnevne probleme roditelja na polju organizacije slobodnog vremena djeteta, vannastavnih aktivnosti i drugih sadržaja.

Ova inovativna platforma pravi je spas za porodicu kao i za ponuđače koji nude sadržaj za djecu i roditelje. Tuspas povezuje roditelje sa ponuđačima tako što se roditelji registruju na platformu i uz pomoć različitih filtera pronalaze i rezerviraju relevantne ponude. Koristeći Tuspas roditelji su brzo informisani o lokalnim ponudama za svoju djecu, što im štedi vrijeme u pretrazi, pronalasku i rezervaciji te jednostavno mogu upravljati i poboljšati slobodno vrijeme svoje djece, pružiti im najbolja iskustva i osloboditi njihove talente.

Sve proizvode iz kategorije za mame i djecu, koje možete pronaći na Health Movers online shop-u, naći ćete i na Tuspas.ba platformi u sklopu TUSPAS online shop-a.

Za korisnike ove platforme, Health Movers i Tuspas.ba su obezbijedili promotivni kod TUSPAS.BA kojim su omogučili 10% popusta na ukupnu kupovinu Health Movers asortimana.

Nadamo se da će ova saradnja olakšati dostupnost proizvoda brendova kao što je Weleda, Orthomol, Vitae, Rabenhorst, ali i mnoge druge. Ako već niste registrujte se na Tuspas.ba.