Prenosimo vam dio iskustva korištenja Orthomol Vital F granulata. Kompletan članak pročitajte na https://apotekos.com/blog/isprobali-smo-orthomol-vital-f/.

Šta je Orthomol?

Orthomol su dodaci prehrani Njemačke proizvodnje bogati sastojcima viših od preporučenog dnevnog unosa i stoga pružaju dobru podršku kod različitih stanja organizma. Ukratko, različiti Orthomol proizvodi sadrže različite količine vitamina i minerala, od karotenoida, aminokiselina, omega masnih kiselina i bioflavonoida.

Proizvodi su kompleksne kombinacije mikronutrijenata visokih doza formuliranih za određeno zdravstveno stanje. Vitamini, minerali, mikroelementi, omega masne kiseline, aminokiseline i enzimi nalaze se u Orthomol proizvodima te ulaze u područje ortomolekularne medicine, komplementarne vrste medicine koja se bavi održavanjem zdravlja te prevencijom bolesti.

Za koga je Orthomol Vital F?

Orthomol Vital F je dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za nervni sistem i metabolizam energije, a sadrži magnezij i vitamine B kompleksa za smanjenje umora i iscrpljenosti te omega-3 masne kiseline.

Uzimati Orthomol može svaka osoba koja je osjetila:

  • hroničan umor i iscrpljenost
  • nesanicu i problem koncentracije
  • česte infekcije

Orthomol Vital F djeluje preventivno kod kardiovaskularnih poremećaja, podupire rad žlijezda te služi kao potpora ravnoteži u produkciji hormona.

Trajanje Orthomol terapije

  • akutna stanja – 7 dana
  • blaži pad imuniteta – 15 dana
  • kronična stanja i pad imuniteta – 30 dana

Iskustva s Orthomol Vital F

Testiramo Orthomol Vital F u obliku granula. Dnevna doza sadrži dvije zasebne vrećice. U većoj vrećici nalazi se granulat s mikronutrijentima i folnom kiselinom, a u manjoj vrećici tableta joda te kapsula s omega-3 masnim kiselinama.

Prvi dojam jest da je format vrećica sa svim sastojcima praktičan te osmišljen za ljude koji ne žele uzimati bezbroj dodataka prehrani na dnevnoj bazi.

Orthomol formulacije osmišljene su za pojedince koji ciljano žele riješiti određen problem poput nedostatka energije, jačanja imuniteta, planiranja trudnoće, tretiranja problema plodnosti, sportaše ili čiji roditelji traže sveobuhvatne dodatke prehrani. Svakako se preporuča savjetovanje s liječnikom za što bolju primjenu.

Nakon nekoliko sedmica uzimanja Orthomola primjećujem:

  • Dobar nivo energije
  • Poboljšano stanje kože (smanjenje kožnih nepravilnosti)
  • Brz oporavak kod pada imuniteta (smanjeni simptomi prehlade)

S obzirom da sam osoba dobrog zdravlja uzimam Orthomol na dane kada osjećam umor ili primjetim simptome pada imuniteta. Granulat okusa narandže otapam u povećoj količini vode što s vremenom postaje osvježavajuća aktivnost koja me podsjeća na mlade dane dok smo svi konzumirali Cedevita sokove.