U saradnji sa Weleda BiH, 10.07.2020. organizovali smo akcijsku prodaju ispred BBI centra. Tim povodom iz Health Movers-a su rekli:

„Zadovoljni smo kako je prva akcijska prodaja protekla. Imali smo veliku posjećenost i interes za proizvode koje smo odabrali.

Weleda Skin Food krema je bila na akciji što je izazvalo pojačan odziv kupaca, obzirom da je ovo trenutno najtraženija linija.

Obezbjedili smo veliki broj artikala po cijenama nižim i do 50%, a svakom kupcu smo ponudili da izvlači broj iza kojeg su se krili super pokloni. Za sve one koji su se prijavili na našu newsletter listu imali smo dodatne poklone. Sretnog dobitnika smo izvlačili u liveu na našem Health Movers Instagram profilu. Ova akcija je u sklopu naše promotivne kampanje u kojoj nam je želja da promoviramo Health Movers portal, ali i naše brendove poput Weleda-e. U narednom periodu pratite naše objave jer smo pripremili još mnogo sličnog sadržaja. Sljedeća promotivna prodaja je planirana za 30.07. na istom mjestu. Vidimo se!“

Dio atmosfere sa ovog događaja pogledajte u našoj maloj galeriji: