Upotpunite tuširanje prirodnim aromama i uživajte u novom raspoloženju, emocijama i energiji. Weledina nova linija Aroma gelova za tuširanje inspirisana je moćnim čudima prirode.

Iskusite ih kroz mirise čistih, 100% prirodnih esencijalnih ulja i biljnih ekstrakata, koji će pod kapljicama tuša oživjeti i priuštiti vam čisto zadovoljstvo! Zatvorite oči, duboko udahnite i dozvolite da vas obavije zaštitnički zagrljaj prirode koju volite.

Weleda ima 100 godina iskustva u komponovanju mirisa. Za mirisne kompozicije novih Aroma gelova za tuširanje, koristili su samo 100% prirodna čista esencijalna ulja, kako bi stvorili četiri jedinstvene mješavine Aroma gelova za tuširanje. Svaka od ovih mirisnih formula u sebi čuva moć i dobrobit kojom priroda može da podrži našu vitalnost i oplemeni naš dan. Kreme i gelovi za tuširanje sadrže aromatske mješavine koje ožive pod vodenom parom, bilo da uživate u dugom tuširanju ili ste se odlučili za brzo osvježenje.

Aroma gel za tuširanje ENERGY

Zatvorite oči i duboko udahnite. Ovaj stimulirajući gel za tuširanje nadahnjuje vaš dan prirodnim mirisima đumbira, citronele i cedrovine i pojačava vas energijom. Osjećajte se budno i živo, zakoračite u dan puni energije koju će vam udahnuti čiste arome prirode. Naučno je dokazan njegov energizirajući miris.

Aroma gel za tuširanje HARMONY

Prošetajte borovom šumom. Poput dubokog udisaja, čistog šumskog zraka, svježa, drvenasta aroma srebra i sibirske jele, pomiješana s aromatičnim lavandinom, podržava vaše prirodno blagostanje. Doživite harmoniju šume kao blago opuštajući, 100% prirodni miris.

Aroma gel za tuširanje RELAX

Uplovite u umirujući osjećaj opuštanja, ovim mekanim, kremastim gelom. Podržite svoje prirodno blagostanje prijatnim, 100% prirodnim mirisom lavande, bergamota i vetivera.

Napravite pauzu u užurbanom danu, dopuštajući mirisu da obuzme vaš um i donese osjećaj prijatnog spokoja. Naučno je dokazan njegov opuštajući miris.

Aroma gel za tuširanje LOVE

Okupajte se u ljubavi i nježnosti. Osjećajte se razmaženo i u harmoniji, umotani u 100% prirodni miris romantične ruže, jasmina i ilang ilanga. Podržite osjećaj prirodne dobrobiti i vitalnosti, dok vas arome prirode podsjećaju na nježne, lijepe trenutke.

Osjetite snagu prirodnih mirisa sa 100% prirodnim esencijalnim uljima u Weleda Aroma gelovima za tuširanje. Prirodni mirisi poput esencijalnih ulja imaju fizički, biohemijski, biološki i psihološki efekat – u zavisnosti, naravno, od količine, a mogu imati olfaktorne efekte ne samo putem čula mirisa – olfaktorni receptori se takođe nalaze u koži.