Rotbäckchen Vital sirup za imunitet je dodatak prehrani koji se temelji na prirodnim sastojcima. S imunološkom formulom posebno pomaže u pokrivanju potrebe za važnim nutrijentima cinkom te vitaminima C i D.

Kako bi naš imunološki sistem ostao učinkovit, naše tijelo treba dovoljno cinka, vitamina C i D – jer sva tri mogu pomoći u podržavanju funkcije imunološkog sistema.

Sastoji se od crvenog grožđa, bobica aronije, bazge, borovnice i crnog ribiza, dopunjenih elementom u tragovima cinkom i vitaminima C i D.

Šta znamo o cinku i vitaminu D?

Cink je važan element u tragovima. Naziva se elementom u tragovima jer se ne pojavljuje u velikim količinama. Međutim, tijelo ne može proizvesti cink i stoga ga je potrebno redovito unositi prehranom. Tada, između ostalog, može pridonijeti normalnom funkcioniranju imunološkog sistema.

Vrijedni vitamin D poznat je i kao vitamin sunca, jer ga tijelo proizvodi kada je koža izložena sunčevoj svjetlosti. Vitamin D ima niz zadaća u tijelu – ne samo da doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sistema već i održavanju normalnih kostiju.

Rotbäckchen Vital sirup za imunitet dostupan je na online shopu.

Iskorisiti BESPLATNU DOSTAVU!