Najbolje što priroda može pružiti.

Male, zdrave navike, mijenjaju vaš život, slogan je iza kojeg stoji dobro poznati MakroVita shop. Mnogo pregledniji, veći, drugačiji prostor, koji od nedavno možete pronaći na 3. spratu BBI Centra.

Kako živimo u eri poplave brze, nezdrave i genetski modificirane hrane jasno je koliko smo se udaljili od prirode, i tako doveli u opasnost opstanak i nas i naše planete. Posljedice se odavno primjećuju, ali izgleda da većina nas još uvijek toga nije svjesna. Moderno vrijeme nameće nam određeni način života. Stres i zagađivači uzimaju svoj danak. Slobodnog vremena, koje možemo posvetiti sebi, je sve manje, a jesti zdravo postaje sve veći izazov.

Zato je tu MakroVita, shop koji se od 2006. godine brine o zdravom načinu života ljudi uz ponudu najkvalitetnijih prehrambenih namirnica, prirodnih dodataka hrani, prirodne kozmetike i sredstava za intimnu njegu kao i ekoloških proizvoda za održavanje domaćinstva sa najvišim organskim certifikatima. Svoje djelatnosti usmjerila je prema dobrobiti ljudskog zdravlja, kako bi osvijestili stvarne potrebe i bili spremni i sposobni preuzeti odgovornost za vlastito zdravstveno stanje. Fokus je na prehrambenim proizvodima namjenjenim prvenstveno osobama koje zbog intolerancije ili bolesti imaju potrebu za drugačijom, raznovrsnijom ishranom, ali i onima koji biraju zdravi način života pa time i zdrave, kvalitetne namirnice.

Glavni adut Makrovite su njene djelatnice koje svakom kupcu pristupaju individualno, prenoseći svoje znanje o zdravoj i prirodnoj prehrani ili kozmetici. Usmjerena prema sve brojnijim, osvještenim ljudima kojima su organski proizvodi dio životnog stila, MakroVita nastavlja svoju misiju razvoja svijesti o važnosti uticaja prehrane i životnih navika na zdravlje ljudi, ali i okoliša. 

MakroVita shop potražite na 3. spratu BBI centra u Sarajevu, gdje možete obnoviti zalihe namirnica, vratiti energiju kvalitetnom čokoladicom s eko certifikatom ili potražiti stručan savjet o prirodnoj njezi kože ili kose.