Vijeme je praznika, a uz praznike druženja u krugu porodice i prijatelja – svi se nekako vesele poklonima. Izmami osmijeh svojim najbližim. Dajemo ti ideje za savršene praznične poklone.

  1. Holistička organska kozmetika

Weleda!  Ko bi joj odolio. Održiva, cjelovita, brižna prema koži i planetu – Weleda prirodna kozmetika sigurno je na listi želja svake strastvene ljubiteljice prirodne ljepote. Odaberi jedan od novih Aroma Gelova za tuširanje, bogato ulje za njegu tijela ili svjetski poznate proizvode Skin Food linije. Pogledaj sve proizvode.

2. Aromaterapijske mirisne mješavine

Mirisi nas relaksiraju i opuštaju pa je jako važno da koristimo 100% čista, certificirana organska eterična ulja, baš kao što je cijela Primavera aroma linija. Eterična ulja pomažu pri opuštanju, poboljšavaju koncentraciju i potiču vedro raspoloženje. Ako želiš saznati više o Primavera kozmetici pročitaj naš tekst Primavera – mirisno, organsko, eterično. Za potpuni hygge doživljaj, ubaci i jedan od mirisnih, aromatičnih, organskih Yogi Tea čajeva.

3. Praznični kozmetički poklon paketi

Weleda je ove godine kreirala posebne praznične setove u limitiranom izdanju. Odaberi jedan od poklon setova koji dolaze u posebno kreiranim prazničnim kutijama i sigurno nećeš pogriješiti. Zalihe su ograničene.

4. Prirodni sokovi

U svakoj flaši Rabenhorst soka krije se obilje vitamina iz svježe ubranog i hladno prešanog voća i povrća. Rabenhorst je njemački brend napitaka koji se može pohvaliti nevjerojatnom tradicijom dugom preko 200 godina! Savršen i zdrav poklon!

Rabenhorst sokovi

5. Homemade ukusni kolačići

Odvoji vremena za one koje voliš i pripremi im ukusne, domaće i zdrave praznične kolačiće. Priprema ovog poklona poprilično je jednostavna, a zasigurno će jako razveseliti osobe kojima su namijenjeni! Nikako ne zaboravi poklon lijepo zapakovati i ukrasiti! Isprintajte prigodnu najljepnicu s nekim natpisom ili imenom kome je poklon namijenjen i tvoj slatki, jestivi poklon je spreman! Sve sastojke možeš naći na Health Movers online shopu. Za ove praznike našim kupcima poklanjamo BESPLATNU DOSTAVU.

Praznični kolacici